Září 2014

Zdvih osy Z o 100% větší u vodního paprsku Flow

KENT, USA--(Marketwired - 19. září 2014) - Společnost Flow International Corporation, přední světový výrobce systémů pro průmyslové řezání a čištění vodním paprskem, zvýšila u řady strojů Mach 4c zdvih vertikální osy Z; čímž se zvětšil pracovní rozsah vodního paprsku a jeho možnosti.

Díky zvětšení zdvihu osy Z z 305 na 610 mm mohou zákazníci rychle řezat i ty největší zakázky bez zhoršení pohyblivosti systému. Univerzální konstrukce s dodatečnou výškou tak umožňuje řezat velké díly bez nutnosti úprav či odstranění pracovního stolu.

Systémy řady Mach 4c však kromě vyššího zdvihu nabízejí i řadu jiných unikátních a užitečných funkcí, například základnu stroje lze podle potřeb zákazníka rozšířit až na 14 m.

O společnosti Flow

Flow International Corporation je předním světovým výrobcem, jehož prioritou je stoprocentní spokojenost zákazníků. Má v technologii vodního paprsku vedoucí postavení a nabízí špičkové systémy k řezání vodním paprskem určené širokému spektru zákazníků, kteří tak mohou využít rozsáhlou řadu aplikací k řezání a přípravě povrchu materiálů. Nabízí tak řešení přinášející zisk a obchodní příležitosti k dynamickému růstu.

Colleen Carnagey
Media Relations