Prosinec 2014

Technologie Flow je dokonalým nástrojem k řezání desek Neolith

KENT, USA--(Marketwired - 22. prosinec 2014) - Společnost Flow International Corporation, přední světový výrobce systémů pro průmyslové řezání a čištění vodním paprskem, a výrobce neolithu, firma TheSize oznámili, že řezání vodním paprskem firmy Flow je ideální metodou k řezání desek Neolith při vnitřním i venkovním použití.

Neolith je odolný slinutý povrch, jehož řezání a zpracování vyžaduje výkonné a flexibilní technologie. Často se používá jako kuchyňské desky, ale také na podlahy, obklady a fasády. „Technologie firmy Flow je pro Neolith velkým přínosem,“ říká Daniel Sanchez, obchodní ředitel firmy TheSize. „Jejich stroje se snadno ovládají a jsou vysoce přesné, takže s nimi mají naši výrobci jen ty nejlepší zkušenosti.“

Neolith lze upravovat řadou různých metod, systémy Flow k řezání vodním paprskem jsou naštěstí jedinečně flexibilní: umožňují snadno vytvářet otvory pro odpad a kohoutky a dokonce i ozdobné detaily. Se systémy Flow lze snadno vyříznout tvar kuchyňské desky a jemné konstrukční prvky zároveň.

Co je Neolith?

Materiál značky Neolith, vyráběný španělskou firmou TheSize, je výsledkem nejnovějších vědeckých poznatků v oboru. Je 100% z přírodních surovin -- jílu, živce, křemene a oxidů z přírodních minerálů -- a je recyklovatelný. Neolith má téměř nulovou pórovitost, takže je hygienický, odolný vůči skvrnám a chemikáliím a snadno se čistí. Odolává také opotřebení, poškrábání i vyšším teplotám a jeho barvy, protože jsou plně přírodní, se nemění vlivem UV záření. Navíc je lehký a snadno se instaluje, takže jej lze snadno využít na prakticky všechny vnitřní i vnější plochy domů.

O společnosti Flow

Flow International Corporation je předním světovým výrobcem, jehož prioritou je stoprocentní spokojenost zákazníků. Nabízí technologicky špičkové a výkonné systémy k řezání vodním paprskem širokému spektru zákazníků, kteří tak mohou využít rozsáhlou řadu aplikací k řezání a přípravě povrchu materiálů, a vodní paprsky tak přinášejí zisk a obchodní příležitosti k dynamickému růstu. Další informace najdete na adrese www.FlowWaterjet.com.

Colleen Carnagey
Media Relations